Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving Gewone mensen met een perspectief op een betere samenleving
Gewone mensen met een perspectief
op een betere samenleving
Datum & tijd
Begint op: 3 november 2022 om 19:30 uur
Eindigt op: 3 november 2022 om 22:30 uur
Locatie Marspoortstraat 10a, Zutphen

Open zitting

Wellicht ben je al een keer eerder bij ons op bezoek geweest, maar wil je de sfeer nog eens proeven of heb je nog enkele vragen. Wij vinden het fijn om die vragen te horen en zullen ons best doe die zo goed mogelijk te beantwoorden.

Mogelijk ben je onlangs met ons in contact gekomen en wil je graag eens nader kennismaken om te ervaren: “Wie zijn dat nou, die Odd Fellows?"

In elk geval ben je op donderdag 3 november van harte welkom in ons loge-gebouw, aan de Marspoort 10A in Zutphen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee klaar. De zitting zal een afspiegeling worden van een loge-avond zoals de Graafschaploge wil zijn: openhartig, respectvol en met aandacht voor elkaar.


Mocht je aanwezig willen zijn dan zien we graag vooraf even een berichtje via 52graafschap@oddfellows.nl of 06-12168401, zodat wij je kunnen verwelkomen.


Graag tot ziens op 3 november!